0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni
Panoge

Gradbeništvo in nepremičnine

Enostaven in ekonomičen način vzpostavitve spletnega poslovanja z veliko funkcijami

Ustvarite profesionalno izkušnjo za svoje stranke
Želite izstopati od konkurence?
Vsako podjetje, ki prodaja luksuzne izdelke ali bolj tehnične in drage storitve, potrebuje najboljšo možno spletno predstavitev. Naj se vaše stranke počutijo, kot da so že doma.
VPLIVAJTE
Imate vse te fantastične slike svojih izdelkov in storitev in niste prepričani, kako jih spraviti v lepo predstavitev?
Če želite prikazati popolne slike in deliti vse pomembne podrobnosti o svojih izdelkih in storitvah, morate uporabiti platformo, ki zagotavlja vse rešitve. Z DG1 lahko vsako nepremičninsko podjetje izstopa od konkurence in navduši. Ustvarili smo teme, ki ponujajo popolne predstavitve z velikimi slikami, več galerijami in strukturiranimi informacijami, tako da si lahko vaše stranke resnično v celoti ogledajo vaše izdelke.
GALERIJE
Koliko stikov ste v preteklosti izgubili, ker jih niste shranili v sistem?
Ne dovolite, da bi vam kateri od stikov ušel. Ohranite stike in komunicirajte. Morda zdaj ne kupujejo novega stanovanja ali gradijo nove hiše, vendar se bo to sčasoma spremenilo, vi pa boste že natančno vedeli, kaj iščejo. Ko začnete komunicirati s svojimi strankami ali potencialnimi strankami na prilagojen in ciljno usmerjen način, bodo možnosti za sklenitev posla večje kot kdaj koli prej.
ZDRUŽUJ IN KOMUNICIRAJ
Še vedno vse obiske in sestanke urejate prek telefonskih klicev in e-pošte ter se trudite ohranjati stike?
Upravljajte obiske strank prek našega preprostega sistema rezervacij. Natančno vedite, kdo vas je poklical, kdo je rezerviral obiske in kaj točno je iskal. Upravljajte svoje kontaktne podatke v eni podatkovni zbirki. Presenečeni boste, koliko stikov ste morda izgubili samo z rezervacijo obiskov po telefonu. Zdaj prenehajte izgubljati potencialne potencialne stranke.
PLANIRAJTE OBISKE