0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni

Odkrijte naša brezplačna AI orodja

Izkoristite celoten potencial svojega e-poslovanja z dinamičnim naborom najsodobnejših orodij z umetno inteligenco podjetja DG1, ki so zasnovana za izboljšanje uporabniške izkušnje. Naša zavezanost stalnim inovacijam nas spodbuja k nenehnemu razvoju orodij z uporabo najnovejših tehnologij. Pridružite se nam na tem vznemirljivem potovanju in spoznajte naše najnovejše orodje – InstaNews.ai.

InstaNews.ai: Spremenite svoje trenutke z Instagrama v privlačne zgodbe

Ključne funkcije platforme InstaNews.ai:

Preoblikovanje objav na Instagramu v spletne vsebine

Instanews.ai uporablja vizualne zgodbe iz vašega kanala na Instagramu za ustvarjanje živahnih in privlačnih novic ali objav na blogu. Naš inteligentni sistem iz vaših objav izlušči ključne elemente, jih poveže v strukturirano in razumljivo vsebino ter jih preprosto objavi neposredno na vašem spletnem mestu.

Poskrbite za vedno
aktualno spletno stran

Instanews.ai z uporabo objav na Instagramu zagotavlja, da je vaše spletno mesto vedno posodobljeno s svežo vsebino, ki odraža dinamični tempo vaših družabnih medijev. Zahvaljujoč sistemu odobritve z enim klikom bo vaša vsebina vedno sveža, obiskovalci vašega spletnega mesta pa bodo vedno v stiku z dogajanjem.

Izboljšajte SEO, povečajte vključenost in zgradite močnejšo digitalno prisotnost

Spoznajte prihodnost ustvarjanja vsebin s storitvijo Instanews.ai - brezhibno integracijo umetne inteligence, družabnih medijev in spletnega objavljanja, ki vam pomaga pri rasti vašega spletnega podjetja in skupnosti.

Zakaj izbrati InstaNews.ai:

Pametno zaznavanje in Ustvarjanje vsebin

Naši napredni algoritmi umetne inteligence pregledajo vaše novice na Instagramu in prepoznajo objave z informativnim potencialom ter vaše slike na Instagramu spremenijo v zanimive novice ali članke na blogu. Pozabite na naporno iskanje idej za vsebino – prepustite besedo svojemu Instagramu.

Predogled in Potrditev

Pred objavo boste prejeli predogled ustvarjenega članka v potrditev. Tako imate popoln nadzor nad tem, katera vsebina bo objavljena na vašem spletnem mestu. Zaradi našega sistema odobritve z enim klikom vaša odločitev ne bi mogla biti lažja.

Poslovite se od urednikov in pozdravite Instanews.ai

Zahtevno iskanje urednikov in dogovarjanje z njimi je stvar preteklosti. Naša umetna inteligenca ne nadomesti le urednika, temveč postane vaša osebna, 24-urna in visoko učinkovita ekipa za ustvarjanje vsebine. Z Instanews.ai bo vaša spletna stran vedno živahna s svežimi, ustreznimi vsebinami, ki odražajo glas vaše blagovne znamke.

Začnite uporabljati DG1 že danes

Ste pripravljeni na nove priložnosti? V podjetju DG1 vam želimo ponuditi več kot le podatke; nudimo zmogljiva orodja, ki poenostavijo vaš proces odločanja.  Raziščite naša orodja s tehnologijami AI na platformi DG1 še danes in začnite brezplačen 14-dnevni preizkus. Pred vami je prihodnost ustvarjanja in upravljanja vsebin!

ZAČNITE BREZPLAČNI PREIZKUS